Hippo Loggia vrijdag 11 november 2022 | van 11u00 tot 22u00
gratis inkom

Standhouders Waregem Culinair "love for taste"

Standhouders editie 2022:

  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Restaurant Biggles: Good Food - Good Mood
  • Bistro Marron: Leuke gebalanceerde samenhang van gerechten met een moderne twist en respect voor het product.
  • Improviste By David Selen: Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.
  • Restaurant 't eXperiment: 't eXperiment is een grill restaurant met een knipoog naar de BBQ.
  • De Houtsnip: De Houtsnip staat voor een geïnspireerde keuken waarbij versheid, kwaliteit en pure producten steeds voorop staan.
  • Salmon Salar: Ambachtelijke zalm op zijn best.
  • Sacacorchos: Verdeler van exclusieve Spaanse wijnen. Laat u smaakpapillen en u geurzintuigen de druiven van gans Spanje ontdekken.
  • Project Zur: Koffie bereid met passie.
  • JIM'S Catering: Streetfood & Wereldkeuken.
  • Travel Butler consulting: De perfecte Matchmaker voor  ‘ Smaakvolle reizen ‘ op maat met lekkere culinaire verwennerij.
  • Traiteur Geneat: " HAPPINESS IS GENEAT'EN " met super lekkere Delicatessen gemaakt inhouse.
  • La Corba: More then just Cocktails.
  • I Screammm: I screammm for ice! Vers geturbineerd ijs.

 

Standhouders editie 2019:

  • Bistro Le p'tit Coeur: De Bistro "Le p'tit Coeur"  een typische Parijse bistrostijl op een traditionele manier met authentieke producten.
  • Bistro Lin'eau: Frans Belgische keuken met een twist.
  • Escargots Des Flandres: Escargots een delicatesse van bij ons.
  • Coup de Fue: Catering & homecooking op maat van de klant met als resultaat een korte keten van boer naar bord.
  • Beggie: Catering - Homecooking - partyplanner.
  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • TRKZK restaurant:  Klassiekers kregen een update, nieuwe creaties kregen een plaatsje op de kaart
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Start 2 Taste: Wij staan voor rock & roll in wijn! Anders, origineel, uitdagend, lekker, puur, elegant en vooral evenwichtig!
  • Culimangaro: Toonaangevend in zowel klassieke keuken als wereldkeuken en biedt een sterke culinaire selectie van de fijnste gerechten en schotels van zowat overal ter wereld. 
  • Aperinos: Een subtiel smaakpallet van zorgvuldige geselecteerde en gekruide noten als pure verwennerij bij elke klassevolle wijn of aperitief.
  • Salmon Salar: Ambachtelijke zalm op zijn best.
  • Deluxe Distillery: Brengen de beste cocktails mee naar Waregem-Culinair
  • Tastings: Gin & foodpairings.
  • Cognac Shop: Verwennerij met Cognac, Pineau, Kazen en Pate
  • ... Loading

Standhouders editie 2018: 

  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • Improviste By David Selen: Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.
  • Cuisine Christophe: Culinair genieten, Franse keuken met kookdemonstraties.
  • Patisserie Prestige: Artisanale brood- en banketproducten die allen met liefde en naar uw wensen worden bereid in eigen atelier.
  • Travel Butler consulting: De perfecte Matchmaker voor  ‘ Smaakvolle reizen ‘ op maat met lekkere culinaire verwennerij. In samenwerking met Emozioni  de specialist naar Italië 
  • Sacacorchos: Verdeler van exclusieve Spaanse wijnen.
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Tastings: Gin & foodpairing.
  • Aperinos: Een subtiel smaakpallet van zorgvuldige geselecteerde en gekruide noten als pure verwennerij bij elke klassevolle wijn of aperitief.
  • Delicham: Exclusieve champagne en klasse wijnen.
  • Gin-Fever: Gin bar voor alle evenement.
  • Liquid Spiritz: Cocktails, rum en sigaren.
  • Beggie: Catering - Homecooking - partyplanner.
  • Puur Vlees: Onze hoeve puur natuur. Het beste limousin rundvlees.
  • Bar Oskar: Zullen ons verwennen met de beste tapas.
  • Culimangaro: Toonaangevend in zowel klassieke keuken als wereldkeuken en biedt een sterke culinaire selectie van de fijnste gerechten en schotels van zowat overal ter wereld

Standhouders editie 2017: 

  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • Improviste By David Selen: Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.
  • Cuisine Christophe: Culinair genieten, Franse keuken met kookdemonstraties.
  • 'D Oude Burcht: Verfijnde klassieke keuken met een vleugje creativiteit.
  • Restaurant Vinto: Puur. (H)eerlijk. Voor vlees of vis van de beste kwaliteit.
  • Patisserie Prestige: Artisanale brood- en banketproducten die allen met liefde en naar uw wensen worden bereid in eigen atelier.
  • Sacacorchos: Verdeler van exclusieve Spaanse wijnen.
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Koffie Grymonprez: Verse koffie, thee en zalige zoetigheden.
  • Tastings: Gin & foodpairing.
  • Faireplace: Duurzaam speelgoed voor de kids. Speel stand en belevingsstand.
  • Barbier: Frederic Dupont met het beste bier kletse muus.
  • Delicham: Exclusieve champagne en klasse wijnen.
  • Boite: Eat out at home.
  • Gin-Fever: Gin bar voor alle evenement.
  • Liquid Spiritz: Cocktails, rum en sigaren.

Wil je een breed publiek bereiken met je restaurant of cateringbedrijf? Of wil je erbij zijn als handelaar, artisanale producent of culinair buitenbeentje? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want ook in 2018 is het aantal standplaatsen beperkt.

info@waregem-culinair.be

Word standhouder