Hippo Loggia maandag 11 november 2019 | van 11u00 tot 22u00
gratis inkom

Waregem Culinair serveert meer dan 20 topzaken op 1 dag

Waregem Culinair vindt voor de derde keer plaats aan de Hippodroom te Waregem en dit op maandag 11 november 2020. Op de eerste verdieping van "Hippo Loggia" zorgen meer dan 20 topzaken uit groot-Waregem voor een waar culinair orgasme. Cocktails worden geshaket en plaatselijke artisanale bedrijven presenteren het beste van wat Waregem te bieden heeft.

Iedereen krijgt de kans om bordjes te proeven bij de standhouders en te genieten van de chefs die hun kunstwerken voor jullie klaar maken.

Gelijklopend met dit evenement is er op de tweede verdieping het bezoekerscentrum HIPPO.WAR. Je ontdekt er alles over het paard en de Amerikanen tijdens WOI. - www.hippowar.be.

 

 

Hippodroom

Historiek

Het evenement bestaat 8 jaar maar werd 4 jaar geleden verder gezet door Tastings te Beveren-Leie. Samen met deze overdracht werden enkele dingen aangepast zoals de naam van het evenement en de locatie. 

Waregemse Proevers wordt Waregem Culinair "love for taste" en samen met deze naamsverandering hebben we beslist om de mooie gebouwen van hippo loggia te betreden. Dit heeft er toe bij gedragen dat we 1500 bezoekers hadden in 2017-2018.