Hippo Loggia maandag 11 november 2019 | van 11u00 tot 22u00
gratis inkom

Word standhouder Waregem Culinair "love for taste"

Beste standhouders,

Vanaf heden kan u zich terug registreren voor de volgende editie van Waregem-Culinair. Vorig jaar hebben we 1500 bezoekers mogen ontvangen. We kunnen hier spreken van een top editie met alleen maar tevreden bezoekers en standhouders. U kan zich hier onderaan registeren voor de nieuwe editie van 2018.

HOBO'S Waregem zal er zeker terug bij zijn. Als winnaar van het beste gerecht 2017 met. Hun gerechtje 'gebakken Coquilles met geroosterde bloemkool, hazelnoot en mangalica' zal ook geproefd kunnen worden op editie 2018.

Standhouders editie 2018: 

  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • Improviste By David Selen: Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.
  • Cuisine Christophe: Culinair genieten, Franse keuken met kookdemonstraties.
  • Patisserie Prestige: Artisanale brood- en banketproducten die allen met liefde en naar uw wensen worden bereid in eigen atelier.
  • Travel Butler consulting: De perfecte Matchmaker voor  ‘ Smaakvolle reizen ‘ op maat met lekkere culinaire verwennerij. In samenwerking met Emozioni  de specialist naar Italië 
  • Sacacorchos: Verdeler van exclusieve Spaanse wijnen.
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Tastings: Gin & foodpairing.
  • Aperinos: Een subtiel smaakpallet van zorgvuldige geselecteerde en gekruide noten als pure verwennerij bij elke klassevolle wijn of aperitief.
  • Delicham: Exclusieve champagne en klasse wijnen.
  • Gin-Fever: Gin bar voor alle evenement.
  • Liquid Spiritz: Cocktails, rum en sigaren.
  • Beggie: Catering - Homecooking - partyplanner.
  • Puur Vlees: Onze hoeve puur natuur. Het beste limousin rundvlees.
  • Bar Oskar: Zullen ons verwennen met de beste tapas.
  • Culimangaro: Toonaangevend in zowel klassieke keuken als wereldkeuken en biedt een sterke culinaire selectie van de fijnste gerechten en schotels van zowat overal ter wereld. 
  • LOADING... 

Standhouders editie 2017: 

  • Hobo's Waregem: Klassieke Belgische en Japanse keuken met zin voor gastronomie.
  • Improviste By David Selen: Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier.
  • Cuisine Christophe: Culinair genieten, Franse keuken met kookdemonstraties.
  • 'D Oude Burcht: Verfijnde klassieke keuken met een vleugje creativiteit.
  • Restaurant Vinto: Puur. (H)eerlijk. Voor vlees of vis van de beste kwaliteit.
  • Patisserie Prestige: Artisanale brood- en banketproducten die allen met liefde en naar uw wensen worden bereid in eigen atelier.
  • Sacacorchos: Verdeler van exclusieve Spaanse wijnen.
  • D'Origine: Artisanale chocolaterie voor de fijnproever.
  • Brouwerij Dikke jan: Een gekke waard, een dikke Jan en een gedreven kandidaat brouwer.
  • Koffie Grymonprez: Verse koffie, thee en zalige zoetigheden.
  • Tastings: Gin & foodpairing.
  • Faireplace: Duurzaam speelgoed voor de kids. Speel stand en belevingsstand.
  • Barbier: Frederic Dupont met het beste bier kletse muus.
  • Delicham: Exclusieve champagne en klasse wijnen.
  • Boite: Eat out at home.
  • Gin-Fever: Gin bar voor alle evenement.
  • Liquid Spiritz: Cocktails, rum en sigaren.

Wil je een breed publiek bereiken met je restaurant of cateringbedrijf? Of wil je erbij zijn als handelaar, artisanale producent of culinair buitenbeentje? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want ook in 2018 is het aantal standplaatsen beperkt.

info@waregem-culinair.be

Word standhouder